IONTO LIFT S-

S- 3340

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
   
  Učinkovit, varen in z dokazanim globinskim učinkom Kaj je MF mišična stimulacija (imenovana tudi EMS)? Za globoko, učinkovito zdravljenje se v zdravljenem območju 2 prekrivajo srednjefrekvenčni tokovi, tako da se ustvari nizkofrekvenčna modulacija (interferenca), na katero mišice reagirajo s krčenjem. Aktivacija mišic je gladka in gladka ter jo zelo dobro prenašajo. IONTO-LIFT učinek -Fitnes za kožo in mišice Učinek IONTO-LIFT se s svojim globokim učinkom začne tam, kjer se odvijajo procesi staranja: od znotraj navzven je zgrajena podporna struktura – za celostno regenerirano kožo! Zdravljenje je primerno za vse tipe kože in se izvaja brez draženja povrhnjice. CILJNI TRENING BREZ STRESA Mišice se okrepijo in zategnejo, aktivira se limfni transport in presnova maščob. Posamezne maščobne obloge, ki ne želijo izginiti samo s športno dejavnostjo, se obravnavajo ciljno in učinkovito. Od dvigovanja, izgradnje mišic, razstrupljanja in celulita do ciljne sprostitve: Pri učinku IONTO-LIFT imate že na voljo integrirane in popolnoma usklajene programe zdravljenja obraza in telesa! Vaši dosežki:
  • Glajenje gub, regeneracija kože
  • Krepitev in zategovanje mišic
  • Aktiviranje limfnega toka in krvnega obtoka
  • Aktivacija metabolizma lipidov, zdravljenje celulita
  • Sprostitev in revitalizacija, razstrupljanje
  Vaše prednosti:
  • Celovito: Velika izbira že integriranih, optimalno usklajenih programov za obraz in telo / Različne stimulacijske elektrode za statično ali dinamično zdravljenje
  • Inteligentno: jasen, velik zaslon / povezava do 20 stimulacijskih elektrod hkrati / intenzivnost individualno nastavljiva
  • Vodnik za zdravljenje: namestitev stimulacijskih elektrod poteka korak za korakom
   

  Dodatne informacije

  Arrow right
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0