IONTO-HERB Tower

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  IONTO-HERB je klasika med zeliščnimi in aromatičnimi vaporizerji. Ergonomsko funkcionalno krmiljenje volumna in časa pare, ki je nameščeno v ročaju, nudi optimalno podporo zdravljenju. Zlasti različica TOWER je idealna za modularne nadgradnje z različnimi sistemi obdelave iz serije IONTO MODULAR.

  Nadzor pretoka pare in časovnik za čas izvajanja nege

  Poleg krmiljenja pare lonec IONTO-HERB ponuja nastavitev časa parjenja med 5 in 30 minutami.

  Enostavna uporaba – učinkovito zdravljenje

  Ta parnik je popolnoma elektronsko nadzorovan, tako da iz cevi pride samo para. Količino pare lahko reguliramo glede na tip kože. Za paro se lahko uporablja samo voda iz pipe. Enostaven format folije in nastavljiv časovnik vam bosta olajšala delo med zdravljenjem. S pomočjo stabilnega ohišja lahko namestite vse modularne naprave in imate možnost pritrditve vseh povečevalnih svetilk IONTO-COMED. Vgrajen je koš za smeti z nagibnim pokrovom in praktično držalo za dodatni pladenj ali posodo za vodo.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  • Električni priključek: 30 V / 50-60 Hz
  • Dimenzije H/Š/D: 100 cm / 40 cm / 43 cm
  • Teža: približno 26 kg
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0