O nas

POT DO ZDRAVIH IN LEPIH NARAVNIH NOHTOV, NEGOVANIH ROK IN NOG

 

BIZJAN & Co. d. o. o. predstavlja vodilno znamko na področju naravne nege nohtov, rok in nog Jessica. Proizvodi Jessica so prilagojeni različnim potrebam in problemom povezanimi s poškodovanimi nohti (krhki, poškodovani, uničeni zaradi dolgotrajne uporabe umetnih nohtov). Linije proizvodov vsebujejo kreme, olja, odstranjevalce lakov, peelinge, različne tipe podlakov, nadlakov in pilic. Poleg tega je na voljo široka paleta modnih barvnih lakov za različne starosti, okuse in priložnosti.

bizjan o nas jessica

Podjetje Jessica pa ni razvilo le izdelkov, temveč tudi revolucionaren pristop profesionalne nege nohtov. Z uporabo ustrezne linije proizvodov in nege zagotavlja Jessica zdrave nohte, roke in noge vsaki uporabnici in uporabniku. V Sloveniji izvajajo profesionalno nego Jessica v več kot 150 lepotnih salonih, ki so po večstopenjskem šolanju kadrov pridobili diplomo. Proizvode Jessica uporabljajo številne znane osebnosti v tujini in v Sloveniji. Vodilo blagovne znamke Jessica je naravno, zato so vse sestavine skrbno izbrane, izdelki pa niso preizkušeni na živalih. Izdelke Jessica je mogoče kupiti v Mercatorjevih Beautique, boljših kozmetičnih salonih, SPA centrih ali naročiti na spletni strani www.bizjan-co.si.

bizjan o nas jessica 2

V skladu z usmeritvijo na področje naravne nege rok, nog, obraza in telesa zastopa Bizjan & Co. tudi blagovne znamke: IONTO Healty&Beauty ( bivši IONTO_COMED ), Suda, Elektro medical Gharieni, Bush, 3TO, PRONTO MAN in Greppmayr Footcare. Greppmayr-Cellusan so preparati za nego nog v obliki kremnih pen, klinično testirani, ki odpravljajo probleme, ki se pojavljajo na stopalih ( suha, razpokana koža, potenje in utrujenost nog ). Izdelke Cellusan je mogoče kupiti v trgovinah podjetja Sanolabor in v boljših pedikerskih salonih.

Smo uradni zastopnik za prodajo kozmetičnih aparatov, stolov, kozmetičnih miz, wellness miz podjetja IONTO-COMED iz Nemčije, prav tako smo uradni zastopnik podjetja SUDA, kateri je del koncerna IONTO Healty&Beauty za prodajo aparatov za pedikuro, opreme za pedikerske salone (vrhunske nemške kvalitete) in orodja in pripomočkov za pedikuro. V garanciji je servis zagotovljen v Nemčiji z originalnimi deli in garancijo na zamenjane dele, izven garancije pa imamo servis v Sloveniji. Pronto Man so vodilna serija negovalnih izdelkov za nego stopala in zaščito pred okužbo z bakterijo MRSA. Raztopina, gel in pena za dekontaminacijo, čiščenje in nego kože ter področja nohta.

 

bizjan o nas jessica 3

NAŠ NAMEN JE

01

Seznaniti vas z naravno nego nohtov, rok in nog.

02

Omogočiti vsakomur, ki si to želi, naravno lepe in zdrave nohte.

03

Pomagati vsem, ki imajo težave z nohti (krhki, poškodovani, uničeni zaradi dolgotrajne uporabe umetnih nohtov) pridobiti lastne lepe, zdrave nohte.

04

Izšolati strokovnjake, ki bodo pravilno negovali naravne nohte.

05

Zagotoviti vrhunsko opremo in aparate za kozmetične salona.

06

Zagotoviti vrhunsko opremo in aparate za pedikerske salone.

07

Zagotoviti vrhunske preparate za pedikuro in manikuro.

08

Svetovati za pri kakršnih koli problemih z stopali pri izvajanju pedikure ( stalna prisotnost na kongresu pedologov in medicinske pedikure v Nemčiji).

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0