Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Predlagano besedilo: Naš naslov spletišča je: https://bizjan-co.si

Komentarji

Predlagano besedilo: Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zbiramo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, ter tudi IP naslov obiskovalca in niz uporabniškega agenta brskalnika, da pomagamo pri odkrivanju neželene pošte.

Storitvi Gravatar se lahko zagotovi anonimiziran niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), da se preveri, ali ga uporabljate. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja je vaša profilna slika vidna javnosti v kontekstu vašega komentarja.

Predstavnost

Predlagano besedilo: Če na spletno mesto naložite slike, se izogibajte nalaganju slik z vdelanimi lokacijskimi podatki (EXIF GPS). Obiskovalci spletnega mesta lahko prenesejo in izvlečejo vse podatke o lokaciji iz slik na spletnem mestu.

Piškotek

Predlagano besedilo: Če pustite komentar na naši spletni strani, se lahko odločite za shranjevanje vašega imena, e-poštnega naslova in spletnega mesta v piškotkih. To so za vaše udobje, tako da vam ni treba ponovno izpolniti svojih podatkov, ko pustite še en komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo stran za prijavo, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da shranimo vaše podatke za prijavo in izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa trajajo eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz svojega računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, bo v vaš brskalnik shranjen dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto označuje ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina iz drugih spletišč

Predlagano besedilo: Članki na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. Videoposnetke, slike, članke itd.). Vdelana vsebina z drugih spletnih mest se obnaša popolnoma enako, kot če bi obiskovalec obiskal drugo spletno mesto.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Predlagano besedilo: Če ste zahtevali ponastavitev gesla, bo v e-pošti za ponastavitev vključen vaš naslov IP.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Predlagano besedilo: Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki hranijo za nedoločen čas. To je zato, da lahko samodejno prepoznamo in odobrimo vse nadaljnje komentarje, namesto da jih držimo v čakalni vrsti za moderiranje.

Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo), osebne podatke, ki jih posredujejo, hranimo tudi v njihovem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen če ne morejo spremeniti svojega uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest si lahko ogledajo in uredijo tudi te podatke.

Katere pravice imate nad vašimi podatki

Kam so poslani vaši podatki

Predlagano besedilo: Komentarje obiskovalcev je mogoče preveriti prek avtomatizirane storitve za odkrivanje neželene pošte.

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0