IONTO-PEEL IC-88626.8312

Aparat je uporaben za tretmaje na koži

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
   
  • Izdelano v Nemčiji. Dobavni rok 30 dni, cena po dogovoru.
   • Električni priključek: 230 V / 50-60 Hz
   • Dimenzije W / H / D: 19 cm / 6,6 cm / 17,3 cm
   • Teža: približno 1 kg
   • Hitrost: od 20 do 600 vrt / min

  Dodatne informacije

  Arrow right

  IONTO-PEEL je obvezen za profesionalno čiščenje
  in piling kože pri negi.

  Vrtljiva krtača odstrani ličila hitreje in temeljiteje, kot je to mogoče storiti ročno, in ponuja vse, kar si stranke želijo: nežno masažo in mehko, globoko očiščeno kožo.


  Certificirane ščetine lepotilnih filamentov ščetk za piling IONTO COMED hitro, temeljito in brez kislinskih učinkov odstranijo odvečne kožne celice in keratinizacijo. Krvni obtok se stimulira na naraven način in koža je popolnoma pripravljena na absorpcijo nadaljnjih negovalnih izdelkov
  .

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0