IONTO-SKIN REGULATOR IC-8826.8228

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  MIKROMASAŽA: Nežne vibracije v globini tkiv skozi različne frekvence (5-50 MHz), aktivacija kože in njena presnovna funkcija za lastno razstrupljanje telesa RAZSTRUPLJANJE IN LIMFNA MASAŽA Z IONTO-SKIN REGULATORJEM JE IONTO-COMED RAZVIL EDINSTVENO TEHNIKO, MIKROMASAŽO. Ta izredna metoda obdelave postavlja nove poudarke v kabini: metoda ročne obdelave, podprta z instrumentalno kozmetiko. Roke drsijo po obrazu ali telesu stranke in nežno vibrirajo njeno kožo in mišice. IONTO-SKIN regulator deluje v območju 5-50 Hz in zato lahko deluje globoko v tkivo. Z aktiviranjem limfnega toka se odstranijo presnovni odpadki. Vzpostavi se ravnovesje med prehrano in razstrupljanjem, koža pa ostane zdrava in sijoča. Nega zagotavlja optimalno oskrbo tkiv s kisikom in hranili. Poleg tega so mišice napete ali sproščene. Ta učinek vibracij lahko uporabite tudi posebej za sprostitev svojih strank!

  Dodatne informacije

  Arrow right
  • Električni priključek: 230 V / 50-60 Hz
  • Dimenzije W / H / D: 19 cm / 6,6 cm / 17,3 cm
  • Teža: približno 1 kg
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0