IONTO-VAC SPRAY IC-8826.8434

 • Električni priključek: 230 V / 50-60 Hz
 • Dimenzije W / H / D: 19 cm / 6,6 cm / 17,3 cm
 • Teža: približno 1 kg

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!

  Dodatne informacije

  Arrow right

  TKIVOM PRIJAZNO ČIŠČENJE, PULZIRAJOČI VAKUUM, MASAŽA S PRŠILOM IN PRISESKI

  Površinske nečistoče lahko odstranimo in globoko ležeče nečistoče zrahljamo, kar olajša čiščenje. S sesanjem kože se stimulira tudi krvni obtok in limfni pretok.

  Steklenička z razpršilom se uporablja kot nadaljevanje nege za nanos losjonov ali tonika na fino razpršilni način. Poleg profesionalnega čiščenja lahko z ustreznimi priključki izvedete masažo s sesalnikom. To poveča celični metabolizem, izboljša absorpcijo negovalnih izdelkov in
  lahko razbremeni napetost.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0