MELAtherm 10 S-1461.1

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!

  Podmontažna enota MELAtherm®10 DTB za AC priključek

  Čiščenje in razkuževanje instrumentov in rezkarjev pred sterilizacijo je sestavni del procesa ponovne obdelave instrumentov v praksah diatrije in pedikure. Inovativni koncept termičnega dezinfektorja MELAtherm 10 ponuja večjim praksam®vse prednosti za hiter, varen in predvsem stroškovno varčen postopek ponovne obdelave. Mere: Š 59,8 x V 81,8 x D 67,8 cm

  Dodatne informacije

  Arrow right
  • Električni priključek DTB: 220-240 V, 50 Hz, 1 x 16 A
  • Poraba energije: 3,3 kW
  • Velikost ohišja: Š 59,8 x V 81,8 x D 67,8 cm
  • Dimenzije pralne komore. W 46,5 x V 40,5 x D 44,8 cm
  • Teža: 79 kg / 85 kg s pokrivno ploščo
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0