Sterilizator na vroči zrak MELAG S-8235.10

Napajalnik:230 V / 50 Hz, 650 W
Dimenzije naprave:H 26 × W 31 × D 39,5 cm
Notranje dimenzije:H 7,4 × W 19,5 × D 29,5 cm
Teža:12 kg
Glasnost:4 litre

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Zagotovljena vsestranska dezinfekcija s sterilizacijo zraka v obtoku

  Naš Steril UL je močan sterilizator toplega zraka s prostornino 4 litre in ponuja prostor za 2 pladnja ali kaseto. Zaradi mehanskega premikanja zraka z ventilatorjem je zagotovljeno, da je temperatura enaka na vseh točkah sterilizacijske komore in da se postopek sterilizacije zaključi po samo 60 minutah. To vodi do znatnega skrajšanja obratovalnih časov. V vašem inštitutu so pomembni instrumenti, jedilni pribor in rezkarji za rezkanje hitro spet na voljo. Temperaturo lahko spreminjate s pomočjo brezstopenjskega nadzora. Termostat in časovnik nadzorujeta program. Sterilizator je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Vse predmete iz anorganskih materialov, kot so kovina, steklo, sklenina ali lončena posoda, lahko sterilizirate v sterilnem UL.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0