IONTO-DYNAMOVE C1

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Naše kozmetične mize združujejo najvišjo raven udobja z odličnim naborom funkcij. Imajo obliko stola za zdravljenje, vendar jih je mogoče prilagoditi na več načinov - do ravne površine. Predvsem pa bodo vaše stranke navdušene nad izjemnim udobjem sedenja. Pri IONTO-COMED-u lahko sestavite svojo individualno kozmetično mizo. Poleg različnih variant in barv oblazinjenja vam naše terapevtske mize ponujajo maksimalno funkcionalnost, svobodo gibanja in fleksibilnost s pomočjo nastavljivih naslonov za roke, odsekov glave in stopal. Nudimo popolnoma električne, hidravlične in/ali po višini nastavljive ležalnike, opcijsko tudi z ogrevanjem sedežev ali nastavitvijo globine sedeža. Za fleksibilno uporabo na različnih položajih v vašem lepotnem studiu ponujamo tudi kozmetične mize ali kozmetične stole s kolesi. Nizke vstopne višine in vrtljivi nasloni za roke vašim strankam olajšajo ležanje in vstajanje iz postelje. Glede na obliko se lahko odseki glave in stopala enostavno prilagodijo vsem velikostim telesa. Naši ležalniki niso le kot nalašč za vse kozmetične tretmaje, pa naj gre za tretmaje obraza ali celega telesa, temveč so idealni tudi za nego stopal in so zaradi optimalnega ležečega položaja idealni kot masažne mize.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Automatski, 4 motorji, dolžina 180-203 cm, teža 80kg, višina od 57 cm do 93 cm, barve stola: bela, siva, rjava.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0