IONTO-RELAX ležišče masažno

IO-8161-osnovni model.Poluautomatski,  maksimalna obremenitev 180 kg, teža 120 kg, dimenzije D-196, V 76 (85), Š 58 cm. Maksimalna višina je 89 cm,napajanje 230V / 50-60 Hz, višina od 58 cm do 89 cm, možne barve: bela, beton-siva, rjava, perlasto bela, možnosti stranske obloge: bela, temno rujava ali svetlo rujava.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Dobavni rok je 30 dni. Narejeno v Nemčiji. Slika je simbolična. V ceno niso uračunani stroški prevoza Nemčija-Ljubljana. Cena po dogovoru.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Wellness ležalniki IONTO so posebej zasnovani tako, da ustrezajo zahtevam hotelov, zdravilišč in lepotnih inštitutov. Pri nas lahko izbirate med različnimi, prvovrstnimi wellness tretmajskimi sistemi, ki jih lahko individualno konfigurirate in se tako popolnoma prilagodite zahtevam vašega hotela, spa ali lepotnega studia. Naši wellness ležalniki so obloženi z lesom ali plastiko, lahko pa so tudi individualno opremljeni. Naše ležalnike odlikujejo obsežne funkcije. S pomočjo različnih pogonov, kota sedeža, naslonjala in naslonjala stopala, pozitivnega/negativnega nastavljivega opora za glavico z režo za nos in neskončno spuščenih naslonov za roke naši električni wellness ležalniki, nastavljivi po višini, nudijo maksimalno funkcionalnost. Vse funkcije omogočajo priročno rokovanje in so električno nastavljive. Za dodatno dobro počutje med tretmajem opcijsko ogrevanje sedežev ogreje mišice. Naši masažni vložki IONTO-VIBRA-VITAL lahko optimizirajo učinek masaže. Blazina ponuja obsežen masažni sistem, ki spodbuja krvni obtok, raztaplja napetost in zagotavlja duševno ravnovesje. Wellness ležalniki s praktičnimi kolesi nudijo izjemno mobilnost in omogočajo fleksibilno ponudbo tretmajev tudi v manjših prostorih. Nizke vstopne višine v kombinaciji s premičnimi, vrtljivimi nasloni za roke strankam olajšajo ležanje in vstajanje. Inovativne dodatne funkcije, kot so gibanje zvoka in razpoloženje osvetlitve, zagotavljajo popolno spa izkušnjo.
  Pravi vsestranski je naš IONTO-SPA Sensity. Zaradi izjemno širokega kota nastavitve zadnjega položaja je možen pokončen sedeči položaj. Tako se lahko ta wellness miza fleksibilno uporablja tudi v kozmetiki in izpolnjuje povečane zahteve po celovitih in vsestranskih tretmajih.
  V naši ponudbi boste našli tudi številne klasične Kozmetične mize, ki se lahko uporablja tudi na področju wellnessa. Naše osebje vam bo individualno svetovalo pri izbiri vaše popolne terapevtske mize.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0