IONTO-SONO Intense N

USPEHI PRI NEGI:

· Spodbujanje sinteze kolagena

· Glajenje drobnih gubic in gub

· Izboljšanje elastičnosti kože

· Prefinjenost teksture kože

· Podpira regeneracijo kože

· Izboljšana absorpcija zdravila

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  IONTO-SONO intenzivno N Edinstvena kombinacija visokofrekvenčnega ultrazvoka pri 1,3 in 10 MHz ter inovativne metode microneedlinga – za takoj vidne in trajnostne rezultate   ULTRAZVOK Z IONTO-SONO Intense N dobite vsestransko ultrazvočno napravo, ki je primerna tako za klasične ultrazvočne tretmaje kot za microneedling. Programi so prilagojeni različnim tipom kože in prikazujejo parametre nege na kotno nastavljivem zaslonu. Ergonomska zasnova naprave omogoča udobno upravljanje, zaslon na dotik pa omogoča enostavno upravljanje in hitro izbiro želenih programov zdravljenja.   MICRONEEDLING Poleg omenjenih funkcij naprava ponuja tudi 3 prilagojene programe posebej za microneedling. Ta tehnika uporablja drobne igle za ustvarjanje mikroskopskih poškodb na koži. Mikroiglice nežno prodrejo v zgornje plasti kože in ustvarijo drobne kanale. To spodbuja naravne procese zdravljenja in sintezo kolagena. Visokofrekvenčni ultrazvok pri 10 MHz je nato usmerjen posebej v te kanale za optimalen učinek.   USPEHI: · Spodbujanje sinteze kolagena · Glajenje drobnih gubic in gub · Izboljšanje elastičnosti kože · Prefinjenost teksture kože · Podpira regeneracijo kože · Izboljšana absorpcija zdravila

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Specifikacija:

  • Napajanje 230V-50-60 Hz
  • Š-36 cm, V-36 cm, G-24 cm
  • teža aparata cca. 6,5 kg.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0