IONTO-PLASMA Light

S- 8862.8371, cena po dogovoru.

 • Električni priključek: 230 V / 50-60 Hz
 • Dimenzije W / H / D: 19 cm / 6,6 cm / 17,3 cm
 • Teža: približno 1 kg

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!

  Dodatne informacije

  Arrow right

  DEZINFEKCIJA KOŽE – RAZKUŽI, AKTIVIRA IN VITALIZIRA

  Nega z IONTO-PLASMA Light (tehnologija hladne plazme) pospešuje krvni obtok v koži, ima dezinfekcijski in adstrigentni učinek. Svetlobno palico IONTO-PLASMA lahko namestite na prizadeto območje takoj po odstranitvi nečistoč na koži. Nastali ozon povzroča zelo nežno dezinfekcijo in preprečuje vnetje. Valjčna elektroda se lahko uporablja za delo na velikem območju, npr. v zadnjem in dekoltejskem območju.

  Nega je primerno tudi za dezinfekcijo po depilaciji. Nadaljnja področja uporabe se pojavljajo pri medicinski negi stopal, npr. za učinkovito zdravljenje plantarnih bradavic (odprta elektroda), za granulirano,
  vneto kožno tkivo v predelu nohtne gube (valjčna elektroda), za preprečevanje glivičnih bolezni (ploščata elektroda) in za vnetja kurjih očes.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0