KR-Version polkrožni vrh B-840KR-055

14,60 

Na zalogi

Contact icon
Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
KR- polkrožni koti frezerja, za tanjšanje Callusa in poliranje nohta. Priporoča se za uporabo pri rizičnih strankah, kjer je možnost poškodbe. Do 40.000 o/min.

Dodatne informacije

Arrow right
S svojo paleto instrumentov s pasivno varnostjo BUSCH ponuja pedikerjem in podiatrom instrumente s posebnimi oblikami, pomembnimi za varnost, za praktično uporabo. Zlasti pri obdelavi diabetikov je primarni cilj izvajati vsa nege brez poškodb. Paleta instrumentov BUSCH s pasivno varnostjo podpira uporabnika pri tem.
Vsi instrumenti v različici KR imajo na vrhu delovnega dela zaobljene robove. Na ta način lahko nežno nego stranke z visokim tveganjem, ne glede na to, ali gladite nohte ali odstranite žulje. Poleg preizkušenih cilindričnih osnovnih oblik sedaj ponujamo možnost bolj občutljive nege z manjšo valjasto obliko 841KR. Stožčasta različica 854KR je nova, zato imate pri roki pravi instrument, odvisno od uporabe in velikosti nohtov.

Priporočena hitrost uporabe: 5,000 – 10,000 vrt / min
Za vašo zahtevno obravnavo stranke. Visoka raven varnosti, zlasti pri negi strank z visokim tveganjem, zahvaljujoč zaobljenim robovom. Zmanjšanje tveganja poškodb na minimum. Zagotovite najvišjo natančnost, učinkovitost in zmogljivost. Visok standard kakovosti zahvaljujoč najsodobnejšim proizvodnim obratom.

  • Dolga vzdržljivost in vsestranskost
  • odporen proti rji in zato enostaven za razkuževanje in sterilizacijo
  • primerno za mokro in suho tehnologijo
  • Prav tako idealen za obdelavo diabetikov
Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0