KR-Version B-8854KR-040

13,96 

Ni na zalogi

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  - za nežno poliranje plošče nohta, - varno poševno brušenje kotov in vrha nohta, - minimalen rizik za poškodbe stranke.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  S svojo paleto instrumentov s pasivno varnostjo BUSCH ponuja pedikerjem in podiatrom instrumente s posebnimi oblikami, pomembnimi za varnost, za praktično uporabo. Zlasti pri obdelavi diabetikov je primarni cilj izvajati vsa nege brez poškodb. Paleta instrumentov BUSCH s pasivno varnostjo podpira uporabnika pri tem.
  Vsi instrumenti v različici KR imajo na vrhu delovnega dela zaobljene robove. Na ta način lahko nežno nego stranke z visokim tveganjem, ne glede na to, ali gladite nohte ali odstranite žulje. Poleg preizkušenih cilindričnih osnovnih oblik sedaj ponujamo možnost bolj občutljive nege z manjšo valjasto obliko 841KR. Stožčasta različica 854KR je nova, zato imate pri roki pravi instrument, odvisno od uporabe in velikosti nohtov.

  Priporočena hitrost uporabe: 5,000 – 10,000 vrt / min
  Za vašo zahtevno obravnavo stranke. Visoka raven varnosti, zlasti pri negi strank z visokim tveganjem, zahvaljujoč zaobljenim robovom. Zmanjšanje tveganja poškodb na minimum. Zagotovite najvišjo natančnost, učinkovitost in zmogljivost. Visok standard kakovosti zahvaljujoč najsodobnejšim proizvodnim obratom.

  • Dolga vzdržljivost in vsestranskost
  • odporen proti rji in zato enostaven za razkuževanje in sterilizacijo
  • primerno za mokro in suho tehnologijo
  • Prav tako idealen za obdelavo diabetikov
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0