Kopel za noge 1000 ml – salonski

S- 5040.4

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Doda se v toplo vodo za kopel za stopala in optimalno pripravi kožo stopal za vaše delo pedikerja. Čisti, osvežuje in poživlja stopala. Aktivne sestavine kamilice imajo protivnetni učinek. Žulji, kurja očesa in žulji se zmehčajo, težave s stopali se ublažijo. Hkrati ima dezodorirni in dezinfekcijski učinek. Preprečuje okužbo, ki jo povzroča atletsko stopalo.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  AQUA, NATRIJEV MIRET SULFAT, LAURETH-2, PROPILENGLIKOL, KOKO-BETAIN, NATRIJEV KLORID, IZVLEČEK CVETOV CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA), UNDECILENAMID DEA, PARFUM, FENOKSIETANOL, SALICILNA KISLINA, BENZOJSKA KISLINA, ETILHEKSILGLICERIN, MLEČNA KISLINA, KALIJEV HIDROKSID, POLISORBAT 20, CI 15985, CI 19140.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0