DELOVNI STOL 360 S-8002

Delovni stol osnovni model, bel S-8002-osnovni model.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Barve katere so na voljo: bela, beton, rjava, vijola, paradajz in svetlo zelena. Narejeno v Nemčiji. Dobavni rok je 30 dni, cena po dogovoru.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Delovni stol mora biti popolnoma prilagojen uporabniku in njegovemu delovnemu mestu. Zlasti za dejavnosti, ki zahtevajo visoko stopnjo koncentracije, je ključnega pomena, da lahko podiatri in podiatri vadijo iz udobnega položaja. SÜDA ima idealen delovni stol za vse zahteve v svoji ponudbi.

  Okrogel stol 360° vrtljiv

  Z okroglim stolom 360 lahko bananino naslonjalo zavrtite neodvisno od sedeža. V primeru dolgotrajnega ali težkega dela v enem položaju preprečuje utrujenost roke.

  Izbire

  • Na voljo samo z bananinim naslonjalom
  • Standardna plinska vzmet ali dolga plinska vzmet, oba v kromiranem videzu
  • Podnožje v plastičnem ali kromiranem videzu
  • Plastična kolesa ali kolesa v kromiranem videzu

  Specifikacije

  • Premer sedišča: 40 cm
  • Nastavljiva višina sedeža, razdalja do sedeža in višina naslonjala
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0