ULTRA S-1432

 • Nastavitev časa 1–30 min
 • 2-barvni LED zaslon • Degas funkcija za povečanje čistilnega učinka
 • Za medicinske instrumente, jedilni pribor itd.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.





  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:



  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!

  Ultrazvočni stroj ULTRA 1432

  Uporabite naš Ultra 1432 za hitro, učinkovito in enostavno čiščenje vaših instrumentov, rezil, jedilnega pribora in še več. Vgrajena funkcija razplinjevanja izvrže moteče plinske mehurčke, ki preprečujejo nemoteno tvorbo kavitacijskih učinkov pri prevajanju ultrazvočnih valov skozi tekočino. Posledično je učinkovitost čiščenja zanesljivo optimizirana. Vse, kar morate uporabiti, je topla voda, zato naprava deluje učinkovito in je hkrati okolju prijazna. Izjemno tiha ultrazvočna naprava ima velik 2-litrski rezervoar iz nerjavečega jekla in 2-barvni LED zaslon. Poleg tega je možna digitalna časovna kontrola za obdobje od 1 do 30 minut. Vgrajeni 800-vatni grelec hitro ustvari zahtevano temperaturo, učinkovita zasnova shranjevanja toplote pa ohranja toploto dolgo časa. Zaradi inovativnega, patentiranega dizajna in bele barve se ultrazvočno čistilo popolnoma prilega vašemu inštitutu in tam ne bi smelo manjkati.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  2,0-litrski rezervoar iz nerjavečega jekla, največ 1,7 litra

  Velikost rezervoarjapribližno 183 x 153 x 77 m
  Prostornina polnjenja1,7 litra
  Teža2,2 kg
  Čiščenje70 vatov
  Ultrazvočna frekvenca35.000 Hz

  Vgrajen 80-vatni grelec (autom. Zaustavitev pri približno 60 °C)

   

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0