SMD-ATLAS

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Enota Atlas podiatry je popolna sinteza, ki izraža harmonijo elegance in osebnosti v diatrijski enoti. Neprekosljiv rekord operativne učinkovitosti v samo 0,4 kvadratnih metrih, še bolj okrepljen z absolutno konkurenčnostjo izvedene naložbe. Tehnične značilnosti enote Atlas Podiatric: - jeklena konstrukcija, obdelana proti oksidaciji - pomanjkljivosti ABS-PMMA - italijanske in švicarske elektronske plošče - možnost prilagajanja intenzivnosti vode in zrakavarnostni sistem, ki izključuje funkcijo sočasnega pršenja/sesanja - Hidro stop: Samodejno aktivira pretok zraka, ko mikromotor preneha delovati, da se prepreči navzkrižna kontaminacija.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Namen enote. Enota za podiatrijo je namenjena profesionalnim podiatrom kot pomoč pri izvajanju pedikure, ki se nanašajo na probleme stopala in njihovo reševanje. Te enote so bile zasnovane in izdelane za uporabo pri strankah vseh starosti. Nikoli se podiatrijska enota ne sme uporabljati v prisotnosti vnetljivih mešanic anestetičnih plinov. Stern Podia enote niso sterilne naprave. Proizvod z germicidno svetilko “U.V.” ni sterilizacijska naprava.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0