Pedikerski stol PIONEER 2.0

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Stol za pedikuro rdeč, osnovni model: S-8533. Maksimalna obremenitev 170 kg, teža stola 85 kg, dobavljivo v barvah: bel,zelen, rjav, siv in vijolčen. Dobavni rok 30 dni. Cena po dogovoru.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Električni stoli za pedikuro SÜDA – Inovacija za kiropodijo in podiatrijo

  V vsaki praksi pedikure so stoli za pedikuro tako koristni, kot so nepogrešljivi. Stoli za pedikuro iz SÜDA vam nudijo osnovo za učinkovito nego stopal in masaže. Naši električni stoli za pedikuro nudijo tako specialistom za pedikuro kot vašim strankam prijetno izkušnjo pedikure. Stoli za nego nog podjetja SÜDA s funkcionalnimi motorji so razviti, oblikovani in izdelani v skladu z najvišjo kakovostjo MADE IN GERMANY v lastnem proizvodnem obratu podjetja v Leipzigu. V podjetju SUDA smo pozorni na najnovejše trende v tehnologiji in oblikovanju ter svojim strankam ponujamo široko paleto visokokakovostnih stolov za pedikuro.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0