KOVČKI ZA MOBILNO PEDIKURO SUDA mobility z vozičkom

Prednosti na prvi pogled

 • brez težav gor in dol po vsakem stopnišču
 • delo neposredno iz vozička
 • Fleksibilen modularni sistem
 • modna, ergonomska, enostavna za čiščenje

 

 

Kataloška oznaka S-8930.4, S-8930.100 trolley, teža praznega 8,5 kg.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Dobavni rok 30 dni. Cena je za prazen voziček, cena po dogovoru.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Oprema za mobilno nego stopal zunaj ordinacije

  Zaradi demografskega razvoja z naraščajočo urbanizacijo, redčenjem gostote prebivalstva in infrastrukture zunaj mestnih središč je mobilna nega stopal pomembna alternativa stacionarni praksi. Da bi lahko sobe vaših strank obravnavali profesionalno in udobno, so v pomoč različne ergonomske in enostavno prenosljive komponente opreme. Toda kaj pomeni izraz medicinska nega stopal v kontekstu mobilne nege stopal? Predvsem pa to vključuje čim bolj ekonomično in strokovno delo na lokaciji stranke s pomočjo ustrezne opreme.

  V tem pogledu se SÜDA vidi kot vaša pomoč: od pripravljalne faze z vsemi pomembnimi potrošnimi materiali, do prevoza do kupca s prostorsko optimiziranimi koncepti ohišja in optimizirano opremo za pedikuro, do obdelave na kraju samem z ustreznim pohištvom, kot so delovni stoli in opore za noge.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0