Lupa z lučjo iQ led S-8206.40

Teža 3,6kg Napajanje 230V-50Hz, dioptrija 3 dioptrij opcija, kataloška številka S-8206.40.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Dobavni rok 30 dni, cena po dogovoru.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  iQ LED povečevalna sijalka s svojo sodobno in ergonomsko zasnovo ima kristalno čist objektiv z 1,75-kratno povečavo in 60 ultra svetlimi LED diodami za natančno delo s podrobnostmi v kozmetiki in tudi pri negi stopal. 60 LED diod iQ ima pričakovano življenjsko dobo do 20.000 ur, kar je enako življenjski dobi več kot 20 let. Žarnic ni treba zamenjati. Tako iQ LED povečevalna sijalka uteleša idealno podporo za optimalno delo na
  podrobnem področju.

  4-stopenjska funkcija zatemnitve vam omogoča, da nastavite optimalno intenzivnost svetlobe za vas. Fleksibilen spoj med glavo in roko vzmetnega sklepa omogoča lahkotno gibanje dolgega dosega ter natančno in stabilno pozicioniranje.

  Sistem “Quick-Swap-Lens” olajša zamenjavo objektiva z opcijskim objektivom s 5-dioptrijo. Intenzivnost svetlobe več kot 6000 luksov zagotavlja obsežno osvetlitev z visoko stopnjo podrobnosti in idealno vidljivost pri najmanjšem delu.

  Navodila za čiščenje

  Leča te povečevalne svetilke je izdelana iz akrila in se zato ne sme čistiti s čistili ali razkužili na osnovi alkohola ali s topili ali abrazivi.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0