TWINLED – led svetilka

Z to napravo ste kupili visoko kakovostno in trajno LED svetilko, ki bo dolgoletni spremljevalec vašega domačega studia z ustreznim ravnanjem in malo nege.

79,30 

Ni na zalogi

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Svetlobno polimeriziranje z LED svetilko ponuja precejšnje prednosti v primerjavi s konvencionalno tehnologijo cevi: - brez menjave žarnic - zelo dolgo življenje - nizka poraba energije - bistveno hitrejše utrjevanje UV Gel lakov in specialnih UV gelov (405nm) - dodatno utrjevanje konvencionalnih UV-gelov v običajnem času 120 sekund (365 nm) TwinLED ponuja tudi druge prednosti, kot so skupni časovni intervali, samodejni vklop in izvlečna spodnja plošča (v različici Top). Odprta oblika iz obeh različic omogoča preverjanje pravilnega položaja roke strank.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0