STROJČEK ZA MANIKIRO SOLIS /Model 71/

145,00 

Ni na zalogi

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Proizvajalec je podjetle SOLIS iz Švice. Vaš novi komplet za manikuro vključuje vse različne nastavke, ki so potrebni za učinkovito manikuro in pedikuro. Pomembno: pred prvo uporabo manikure preverite, ali je linijska napetost enaka tisti, ki je navedena na transformatorju vaše naprave.stikalo na odseku transformatorja vam omogoča, da izberete želeno hitrost /1-počasi, 2- hitro/. Vsi priključki so dobavljivi posamezno.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0