IONTO-SPA Sensity Evolution

Zmagovalec WELLNESS&SPA 2015. Nova dimenzija v akustični stimulaciji telesa.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Novo vesolje dobrega počutja. Zvok in zvočni valovi imajo opremljiv, globok vpliv na mišice, na avtomni živčni sistem in dihanje - in torej na telo in duh osebe. To znanje dokazuje vibracijska medicina, ki se dosledno izvaja z NOVO IONTO-SPA SENSITY EVOLUTION posteljo. Cena po dogovoru. Automatski, 4 motorji, D-208 cm, Š-76/85 cm, V-58 cm, maksimalna teža 200kg, teža wellness mize 120kg.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  IONTO-SPA SENZIVNOST SOUNDMOTION
  • Vrhunski model z vibroakustiko in svetlobo, nadzorovano z zvočnimi valovi
  • podpira optimalen wellness tretma s stimulacijo Soundmotion celega telesa
  • Vibroakustika resonira široko paleto mišičnih skupin na način, ki je odvisen od frekvence
  • Možna priključitev sobnih zvočnikov
  • IONTO-COMED ve, kaj je pomembno za prijeten wellness tretma v lepotnih inštitutih, hotelih in zdraviliščih. Telesno in duševno dobro počutje sta naši glavni prednostni nalogi. Zanesljiva wellness miza je prvi korak k zadovoljevanju zdravljenja vaših strank. Če iščete maksimalno zadovoljstvo strank in najvišjo raven delovnega udobja v vašem hotelskem, spa ali lepotnem inštitutu, ste z ležalniki IONTO-COMED prišli na pravo mesto.

   IONTO-COMED je že več kot 40 let sinonim za inovacije, funkcionalnost, absolutno zanesljivost in zasnovo z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Naša najsodobnejša tehnologija Wellness ležalniki vam ponujajo visoko kakovost MADE IN GERMANY, za maksimalno udobje in sprostitev med wellness tretmajem. Inovativne dodatne funkcije, kot so: Zvočno gibanje Razpoloženje osvetlitve spremeni vsak tretma v spa doživetje. Ležeče udobje in ergonomija wellness ležalnikov IONTO-COMED sta edinstvena. S poudarkom na hotelih, zdraviliščih in wellnessu so naši wellness ležalniki idealni tako za celostne kot tudi kozmetične (telesne) tretmaje. Kateri wellness ležalnik najbolj ustreza potrebam vašega kozmetičnega salona, spa ali hotela? Vedno smo vam na voljo, da vam svetujemo.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0