IONTO-KOMFORT Xdream ležišče

IO-8463-osnovni model. Teža je 85 kg, maksimalna obremenitev 170 kg, Maksimalna višina dvigovanja 87 cm, dimenzije D-174, V-78 in Š-57 cm.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Dobavni rok je 30 dni. izdelan v Nemčiji. Slika je simbolična. Cena po dogovoru.

  KUPITE IONTO-COMED KOZMETIČNE MIZE - ZA VSE VAŠE POTREBE

  Naše kozmetične mize združujejo najvišjo raven udobja z odličnim naborom funkcij. Imajo obliko stola za zdravljenje, vendar jih je mogoče prilagoditi na več načinov - do ravne površine. Predvsem pa bodo vaše stranke navdušene nad izjemnim udobjem sedenja. Pri IONTO-COMED-u lahko sestavite svojo individualno kozmetično mizo. Poleg različnih variant in barv oblazinjenja vam naše terapevtske mize ponujajo maksimalno funkcionalnost, svobodo gibanja in fleksibilnost s pomočjo nastavljivih naslonov za roke, odsekov glave in stopal. Nudimo popolnoma električne, hidravlične in/ali po višini nastavljive ležalnike, opcijsko tudi z ogrevanjem sedežev ali nastavitvijo globine sedeža. Za fleksibilno uporabo na različnih položajih v vašem lepotnem studiu ponujamo tudi kozmetične mize ali kozmetične stole s kolesi. Nizke vstopne višine in vrtljivi nasloni za roke vašim strankam olajšajo ležanje in vstajanje iz postelje. Glede na obliko se lahko odseki glave in stopala enostavno prilagodijo vsem velikostim telesa. Naši ležalniki niso le kot nalašč za vse kozmetične tretmaje, pa naj gre za tretmaje obraza ali celega telesa, temveč so idealni tudi za nego stopal in so zaradi optimalnega ležečega položaja idealni kot masažne mize.

  KATERA KOZMETIČNA MIZA JE PRAVA ZA MOJ KOZMETIČNI SALON?

  Pri izbiri prave kozmetične mize je udobje zagotovo na vrhu obveznih. Vaše stranke med zdravljenjem pogosto preživijo dolgo časa v istem položaju, zato so udobno oblazinjenje in individualne možnosti prilagajanja naslonjala in kota sedeža izjemno pomembne za dobro počutje vaših strank. Električne kozmetične mize/kozmetični stoli nudijo tudi najvišjo raven udobja za kozmetičarko. Odstranljivi nasloni za roke, nasloni za noge in vzglavniki zagotavljajo večjo svobodo gibanja in nemoten pretok med zdravljenjem. Seveda igrajo pomembno vlogo tudi velikost vaše sobe za tretmaje in prevladujoča zasnova vašega kozmetičnega salona. Zato ponujamo IONTO-COMED terapevtske mize različnih velikosti in barv, vključno s posebnimi barvnimi različicami. Drug izraz za kozmetično mizo je kozmetični stol ali kozmetični stol. Funkcije kozmetičnih stolov in kozmetičnih miz so enake. Naj vam naše izkušeno osebje osebno in individualno svetuje pri izbiri vaše popolne kozmetične mize.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  IONTO-COMFORT XDREAM
  • Popolnoma avtomatska vsestranska miza z dobro primernostjo za masažo
  • Več udobja zahvaljujoč novi blazini sedeža z novo obliko in masažnemu vzglavju
  • Zanesljiva kakovost blagovne znamke od IONTO NEMČIJA
  • Vrhunski dizajn po nizki ceni
  • Vzglavje z režo za nos, nasloni za roke, ki jih je mogoče zložiti na obeh straneh.
  • 4 motorji, D-174 cm, Š-78 cm, V-57 cm do 87 cm, maksimalna teža 170 kg, možne barve: bela, siva-beton, rjava, sliva, rdeča-paradižnik in zelena.
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0