IONTO-NEEDLING

 • Električni priključek: 230 V ~ / 50-60 Hz
 • Dimenzije W / H / D: 19 cm / 6,6 cm / 17,3 cm
 • Teža: približno 1 kg

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Izziv

  Za številna problematična stanja kože čista nega pogosto ni dovolj. Celični procesi se upočasnijo in zgornja plast kože predstavlja nepremostljivo oviro za številne nanesene aktivne sestavine. Raztopina: microneedling.

  Novi, odlični pomočniki

  Ultra fini nasveti MESO prebijajo mikro odprtine v povrhnjico. Ohrani se njihova naravna zaščitna funkcija. Konice MES-a se premikajo gor in dol na popolnoma avtomatiziran način, podobno kot udarec. Na ta način povrhnjica prodre natančno in enakomerno. Popolnoma neboleč, nežen in hiter. Koncentrirane aktivne sestavine, tudi na osnovi visoke molekulske mase, prodrejo neposredno in enakomerno. To jim omogoča, da svoj učinek razvijejo tam, kjer šteje: v globljih strukturah kože.

  Za sijočo kožo

  Sveža, gladka in optimalno nahranjena koža naredi vsak obraz mlajši. Microneedling koži zagotavlja vse vitalne snovi in pomočnike proti staranju, ki jih potrebuje. Aktivne sestavine lahko absorbira neposredno, vidni učinki so takoj očitni. Hkrati se koža regenerira od znotraj navzven zaradi penetracije povrhnjice.

  IONTO-MESO SL

  Nežna alternativa injekcijam in tretmajem s polnili.

  Vaše prednosti

  • Posameznik: globino penetracije in frekvenco šivov enote MES, lahko hitro in optimalno prilagodimo koži vaših strank
  • Higiensko: Vsaka stranka prejme sveže nasvete MES, priloge pa so otroška igra, ki jo je treba spremeniti
  • Intuitiven: vgrajen zaslon na dotik
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0