CALLUSAN HAND PLUS /75 ml/

Nežna, fina pena se presenetljivo hitro vpije v kožo in jo naredi voljno. Mlečni proteini in urea kožo izbpljšajo. Vitamina A in E pa jo gotovo ščitita in krepita. Idelana je za hitro nego rok in ne pušča mastnih sledi.

10,58 

Ni na zalogi

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Opozorilo: Doza je pod pritiskom. Varovati jo pred sončnimi žarki in visoko temperaturo nad 50°. Po uporabi ne nasilno odpirati ali zažigati. Ne špricati proti ognju ali žarečim predmetom. Hraniti izven dosega vžigalnih virov. Ne kaditi. Čuvati na mestih katera niso dostopna otrokom.

  Dodatne informacije

  Arrow right

  CALLUSAN HAND PLUS SESTAVINE:

  Aqua, Isobutane, Cocamidopropyl,Betaine, Cetearyl Alchol, Isopropyl Myristate, Glyceryl Citrate/Lactate/Linoleate/Oleate, Glycerin,Butyrosermum Parkii )Shea= Butter, Parfum, Mellisa Officinalis LeafExtrakt, Aloe Baradenisis Leaf Juice Powder, Allantoin, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Sodium Benzonate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Ethyhexylglycenin , Butane, Propane, Limonene, Linalool, Hexycinnamal, Hydroxycitronnellal, Benzyl Salicylate.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0