K423FX-023 HST KERAMIČNI FREZER

28,30 

Ni na zalogi

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Keramični rezkalnik KERA - fini X-zob
  • s srednjo stopnjo odstranjevanja zalog
  • za fino zdravljenje predhodno obdelanih nohtov in obnohtne kožice
  • Oblikovanje nohtov: fino selektivno glajenje/izdelava
  • Priporočena hitrost: 7.500 – 20.000 vrt / min
  Keramika kot estetski material navdušuje z odlično žilavostjo in trdoto loma, kar vodi do tipičnih privlačnih rezultatov obdelovanja, opremljenih s preizkušenimi prestavami BUSCH. Do 25 % manjša mrtva teža visoko zmogljive keramike, ki se uporablja v rezkalnikih KERA, omogoča nežnejše brušenje, ki je opazno pri strankah in uporabnikih pri obdelavi obolelih naravnih nohtov ali umetnih nohtov. Stranke s hudo alergijo na kovine bodo imeli koristi od povečanja biokompatibilnosti. Rezkarji KERA so seveda medicinski pripomočki in primerni za odobrene ukrepe dezinfekcije in sterilizacije.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0