DT6880-100 HYBRIDTWISTER GROB

39,00 

Ni na zalogi

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  S sodobnim hibridnim peskom boste med odstranjevanjem kalusa doživeli popolnoma nov občutek brušenja! Dva izjemno učinkovita materiala - diamant in keramika - se združita v progresivno velikost zrn: hibridno zrnje. Presenečeni boste nad hitrostjo odstranjevanja HybridTWISTER. Delo opazno hitreje kljub finejšim hibridnim zrnom in hkrati doseganje bolj gladkih površin; prednost tako za uporabnika kot za stranke. Kot medicinski pripomoček se lahko HybridTWISTERS uporablja v suhi in mokri tehnologiji in ga je mogoče enostavno vključiti v postopek ponovne obdelave.
  Kombinacija vrhunskih diamantnih in keramičnih abrazivnih zrn v kombinaciji s preizkušeno konstrukcijo TWISTER naredi HybridTWISTER visokotehnološki izdelek za sodobno obdelavo kože.
  Kakovost proizvodnje BUSCH
  + abrazivni pesek DIAMANT: spodbuja življenjsko dobo in s tem stroškovno učinkovitost
  + Keramični abrazivni pesek: spodbuja stopnjo odstranjevanja zalog, gladke površine in prihrani čas
  + Konstrukcija TWISTER: spodbuja hladilni potencial v mokri tehnologiji in zmogljivost ekstrakcije v suhi tehnologiji
  = HybridTWISTER = visokotehnološki izdelek
  • zaščitena serija HybridTwister z novo diamantno-keramično zrnato mešanico (evropski patent 1157672 uporabni model št. 202013006268.1)
  • razvrščeni kot medicinski pripomoček za suho in mokro tehnologijo
  • Še posebej visoka stopnja odstranjevanja zalog, ki ima za posledico fine površine - izjemno trpežna
  • razkužljiva in sterilizirajoča.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0