APARAT ZA PEDIKURO SUDA VAC S

Koda artikla je S- 1997

Tehnični podatki aparata:

– moč 160W

– število obratov od 6000 do 40.000 na min.

-dimenzije aparata D-240, Š-225, V-126 mm,

-teža aparat je 3,6 kg. Popolnoma nov koncept aparata. Zelo tih / 49 dB /, cena po dogovoru.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  SÜDA vac S je inovativen in sodoben aparat za nego nog s funkcijo odsesavanja za suho tehniko. Aparat SÜDA vac S je primeren za uporabo v specializiranih salonih in ambulantah ter se uporablja za nego nog in rok.

  Vse lastnosti naprave so pregledno prikazane na prikazovalniku. Tako lahko preprosto odčitate nastavljeno število vrtljajev, smer vrtenja rezkarja in moč odsesavanja. Naprava dodatno ponuja možnost, da pogosto uporabljene nastavitve števila vrtljajev, smeri vrtenja rezkarja in moči odsesavanja shranite na enega od treh pomnilniških mest.

  Lahek ročni nastavek deluje s pomočjo zmogljivih mikromotorjev brez krtačk. Nizkonapetostne električne komponente hkrati zagotavljajo večjo varnost. Stikalo za VKLOP/IZKLOP na ročnem nastavku omogoča hitro in varno zamenjavo rezkarja. Nastavljivo število vrtljajev znaša med 6.000 in 40.000 vrtljaji na minuto.

  Naprava med odsesavanjem deluje zelo tiho, prav tako je zelo majhna tudi obremenitev s finim prahom, kar je posledica odprave ogljika v sesalnem motorju. Zaradi vgrajenega radialnega sesalnega motorja je tudi segrevanje med odsesavanjem manjše.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0