3TO – sponke

Za to sponko je potrebno šolanje, katero traja en dan ( od 9 zjutraj do 16 ure popoldan), ponavadi je to med tednom.

Za šolanje je potrebno poklicati Ga. Slavico Bizjan na telefon 040 217 741 in se dogovoriti za termin šolanja.

Po končanem šolanju dobite tudi diplomo za uspešno končan tečaj. Šolanje priporočamo izkušenim pedikerkam.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Pojem Orthonyxie ki ga je vpeljal škotski zobotehnik Ross Fraser iz mesta Dunde, se uporablja za korekcijo vraščenega nohta s pomočjo kromirane jeklene sponke ki je on  izdelal po odtisu in modelu iz gipsa. Ime je speljal iz grških besed „orthos=naravnost, pravo in onyx=noht. To je bilo leta 1964. Iz te enodelne sponke iz žice se je koncem osemdesetih let razvila nova enostavnejša terapija s pomočjo tridelne žične sponke, ki so jo takrat poimenovali VHO-Osthold-sponka. Ta sponka je nadomestilo za potrebne operativne kirurške posege kot so: Keilexzision, Emmert-Plastik, vlečenje nohta-odstranitev nohta. Danes ponujamo sponko družbe 3TO GmbH pod imenom 3TO-Sponka. Ime je izpeljano iz „3-Teilige Orthonyxie-Spange“ kar pomeni tridelna Orthonyxie sponka. Z 3TO terapijo se da vzpostaviti, ponovno naravno rast nohtov. Z dvigom vraščenega nohta lahko s sponko 3TO takoj ublažimo bolečine in dosežemo spontano izboljšanje splošnega počutja stranke.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0