PRONTO MAN SPREJ ZA DEZINFEKCIJO OBUTEV PM-43002

ProntoMan Schuh-Protect – dezinfekcijsko razpršilo za obutev

11,00 

Na zalogi

Contact icon
Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
Lastnosti: Razkužilo ProntoMan® Schuh-Protect je učinkovito sredstvo za razkuževanje obutve. Zanesljivo odstrani 99,9 % bakterij, glivic in virusov ter zmanjša neprijeten vonj. Razpršilo ProntoMan® Schuh-Protect je izdelano iz vode in soli s posebnim postopkom elektrolize, zato po končanem delovanju razpade na izhodiščni snovi – vodo in sol. Razpršilo ProntoMan® Protect ne vsebuje alkohola, fenolov in formaldehidov, zato je primerno tudi za razkuževanje obutve otrok, sladkornih bolnikov in alergikov. Razpršilo ProntoMan® Schuh-Protect pomaga ohranjati zdravje vaših nog.

Dodatne informacije

Arrow right

Navodila za uporabo

Razpršilo lahko uporabljate kot dopolnilo k razpršilu za razkuževanje nog ProntoMan® Protect. Pred prvo uporabo pri novih čevljih sredstvo popršite na neopazno mesto, da preverite, ali material prenaša izdelek. Z razpršilom ProntoMan® Schuh-Protect vsak večer dobro popršite notranjost čevljev in ga pustite delovati čez noč. S tem boste preprečili ponovno okužbo zaradi obutve.

Opozorila

Uporaba biocidov zahteva posebno pozornost. Pred uporabo vedno natančno preberite oznake in informacije o izdelku. Oči v primeru stika z izdelkom sperite z obilico vode. Prazno embalažo odvrzite na mesto za recikliranje odpadkov.

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0