S-9320.110 TEKOČINA ZA DEZINFEKCIJO INSTRUMENTOV IN SVEDROV

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Deluje baktericidno in levurocidno v 60 minutah v 1% raztopini, pripravljeni za uporabo, in v 15 minutah v 3% raztopini, pripravljeni za uporabo. V ultrazvočni kopeli v 5 minutah v 4% raztopine.

  Visoko čistilni koncentrat s širokim spektrom delovanja, za hitro, nežno dezinfekcijo in čiščenje instrumentov in rezkalnikov. Baktericidna, vključno s tuberkulozo, levurocidna, fungicidna, omejena virucidna, vključno s HIV, HBV, HCV, BVDV/Vaccinia/Norovirus. Skoraj brez vonja.

  Primerna za uporabo v ultrazvočnih kopelih. DGHM/VAH.

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0