Košarica

 

0

 
 

Splošni pogoji

Bizjan&CO d.o.o., Malgajeva ulica 7, 1000 LJUBLJANA, MŠ:1319377, SRG:1/200601813, ID:SI18351182. Smo davčni zavezanec. Člani smo GZS.

Stroški dostave se zaračunajo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije. Plačilo je možno po povzetju ali po pradračunu. Dobavni rok je pet/5/ delovnih dni. Cene veljajo na dan naročila blaga.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga: Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontakni e-naslov bizjan.co@siol.net. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 15 dneh po pisnem sporočilu, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija računa. Stroške vračila blaga krije kupec. Možnost vračila ne velja za blago katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim posebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo. Možnost vračila ne velja za programsko opremo, računalniške igre, zgoščenke (CD), filme (DVD), knjige in potrošni material, v primeru, da je bila odstranjena originalna embalaža.Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v roku 15 dni od prejetja vrnjenega blaga.

Sklenjena naročila se čuvaju na sedežu podjetja. V slučaju potrebe se kopija naroči po elektornski pošti. Kopijo dostavimo po elektonski pošti ali po Pošti Slovenije.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.