GK-100 - OSNOVNI KOMPLET

- 52 %
GK-100 - OSNOVNI KOMPLET

Osnovni komplet GELeration znamke JESSICA vsebuje osnovne izdelke potrebne za manikiro in pedikuro z gelom GELeration:

  • Podlak PREP - s podlakom za nohte NAIL PRIMER površino nohta pripravite na nanos gela GELeration.
  • Osnovni gel START - osnovni gel SOAK-OFF BASE GEL je temeljni izdelek iz serije GELeration z revolucionarno formulo, ki se oprime površine nohta in s tem zagotovi optimalno oprijemljivost gela GELeration.
  • Prosojni gel BUILD - kemijska sestava prosojnega gela SOAK-OFF CLEAR GEL zagotavlja topni gel višje viskoznosti za optimalno moč in fleksibilnost nohtov. Uporablja se za podaljšanje, izboljšanje oblike in popravilo nohtov, pri čemer ohrani njihov naravni videz.
  • Zaključni gel FINISH - zaključni gel SOAK-OFF GEL SEALER, ki ga nanesete čez prosojni gel GELeration Soak-Off Gel Polish, ustvari gladko površino in visok sijaj, ki ne zbledi.
  • Odstranjevalec gela ERASE SOAK-OFF REMOVER je zasnovan tako, da razbije vezi med nanosi in v nekaj minutah varno odstrani izdelke GELeration Soak-Off Gel z naravnih nohtov.
  • Tekočina za čiščenje nohtov CLARIFY - Večnamenska tekočina za čiščenje nohtov NAIL CLEANSER Clarify je bila zasnovana posebej za izdelke GELeration.

 

Cena: 146,40 € 70,00 € Najnižja cena pred akcijo: 70,00 €

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.