GK-100 GELeration ESSENTIAL kit

- 33 %
GK-100 GELeration ESSENTIAL kit

Galerija

 

Osnovni komplet za permanentno lakiranje GELERATION: podlak PREP, osnovni gel START, zaključni gel FINISH, prosojni gel BUILD, tekočina za čiščenje nohtov CLARIFY, odstranjevalec gela ERASE in 3 pilice.

Več »
 

Cena: 120,00 € 80,00 € Najnižja cena pred akcijo: 80,00 €

• Podlak PREP — s podlakom za nohte NAIL PRIMER površino nohta pripravite na nanos gela GELeration. Podlak PREP izsuši noht in uravnovesi njegovo pH–vrednost, s tem pa poveča oprijemljivost osnovnega gela START Soak–Off Base. Izdelek je odličen za uporabo pred manikiro na naravnih nohtih, nanosom akrilnih nohtov, nanosom tradicionalnih gelov in oblikovanjem konic nohtov.
• Osnovni gel START — osnovni gel SOAK–OFF BASE GEL je temeljni izdelek iz serije GELeration z revolucionarno formulo, ki se oprime površine nohta in s tem zagotovi optimalno oprijemljivost gela GELeration. Osnovni gel ustvari tanek obstojen premaz, ki zagotavlja naravni videz nohtov in ohrani njihovo fleksibilnost. Gel se ob pravilnem nanosu ne dviga, kruši ali razpoka, poleg tega pa ga je mogoče preprosto odstraniti v nekaj minutah brez poškodovanja naravnih nohtov.
• Prosojni gel BUILD — kemijska sestava prosojnega gela SOAK–OFF CLEAR GEL zagotavlja topni gel višje viskoznosti za optimalno moč in fleksibilnost nohtov. Uporablja se za podaljšanje, izboljšanje oblike in popravilo nohtov, pri čemer ohrani njihov naravni videz. Gel Build lahko hitro in preprosto odstranite z odstranjevalcem gela ERASE Soak–Off Gel Remover. Prosojni gel BUILD Soak–Off Clear Gel se posuši v 30 sekundah pod LED–lučko, pod UV–lučko pa v dveh minutah.
• Zaključni gel FINISH — zaključni gel SOAK-OFF GEL SEALER, ki ga nanesete čez prosojni gel GELeration Soak–Off Gel Polish, ustvari gladko površino in visok sijaj, ki ne zbledi. Zaključni gel FINISH Soak–Off Sealer gelirani noht ščiti pred krušenjem in odstopanjem. Zaključni gel FINISH hitro in preprosto odstranite z odstranjevalcem gela ERASE Soak–Off Gel Remover. Posuši se v 30 sekundah pod LED–lučko, pod UV–lučko pa v dveh minutah.
• Odstranjevalec gela ERASE SOAK–OFF REMOVER je zasnovan tako, da razbije vezi med nanosi in v nekaj minutah varno odstrani izdelke GELeration Soak–Off Gel z naravnih nohtov. Negovalna formula odstranjevalca ERASE naravne nohte in obnohtno kožico varuje pred izsušitvijo. Odstranjevalec gela Erase Soak–Off Gel Remover ob pravilnem nanosu varno odstrani gel GELeration Soak–Off Gel Polish v samo 10 minutah ali celo manj.
• Tekočina za čiščenje nohtov CLARIFY — Večnamenska tekočina za čiščenje nohtov NAIL CLEANSER Clarify je bila zasnovana posebej za izdelke GELeration. Formula, ki ne vsebuje olja, je primerna za čiščenje naravnih nohtov in odstranjevanje lepljivih ostankov gela. Tekočina za čiščenje nohtov CLARIFY ohrani visoki sijaj, ki ga ustvari zaključni gel Finish Soak–Off Sealer Gel.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.