PRONTO MAN PROTECT ZAŠČITA PRED GLIVICAM

PRONTO MAN PROTECT ZAŠČITA PRED GLIVICAM

ProntoMan Protect – razpršilo proti glivičnim okužbam nog

Lastnosti

ProntoMan® Protect je učinkovito razpršilo za razkuževanje, ki zagotavlja dolgotrajno zaščito pred glivičnimi okužbami nog, uporablja pa se lahko tudi za zdravljenje obstoječih glivičnih okužb. Nevarnost glivične okužbe je največja tam, kjer hodimo bosi, npr. v kopališčih, hotelih itd. Razpršilo ProntoMan® Protect zanesljivo odstrani 99,9 %bakterij, glivic in virusov. V neodvisnih certificiranih laboratorijih so potrdili, da koža izdelek »izjemno dobro« prenaša. Razpršilo ProntoMan® Protect je izdelano iz vode in soli s posebnim postopkom elektrolize, zato po končanem delovanju razpade na izhodiščni snovi – vodo in sol. Razpršilo ProntoMan® Protect ne vsebuje alkohola, zato je primerno tudi za otroke, sladkorne bolnike in alergike. Ob uporabi razpršila lahko pozabite na glivične okužbe ter z njimi povezan občutek pekočih in srbečih stopal.

Uporaba

Kot preventivni ukrep po obisku savne, hotela ali kopališča osušene noge dobro popršite z razpršilom ProntoMan® Protect in ga pustite delovati. Pri obstoječih glivičnih okužbah osušena stopala in medprstne prostore dva- do trikrat dnevno razkužite z razpršilom in ga pustite delovati. Vsak dan obujte sveže nogavice, čevlje pa zvečer razkužite z razpršilom ProntoMan® Schuh-Protect, s čimer boste preprečili ponovno okužbo.

Opozorila

Uporaba biocidov zahteva posebno pozornost. Pred uporabo vedno natančno preberite oznake in informacije o izdelku. Oči v primeru stika z izdelkom sperite z obilico vode. Prazno embalažo odvrzite na mesto za recikliranje odpadkov.

 

Cena: 14,40 €

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.