SPIRULARIN-nega in zaščita

Spirularin®

Spirularin® je serija izdelkov, oblikovana za posebno nego problematične kože, problematičnih stopal in problematičnih nohtov. Serija Spirularin® je bila oblikovana v sodelovanju z dermatologi in podiatri

Od konkurenčnih izdelkov se razlikuje po zmožnosti prodiranja globoko v kožo in izdatnega vlaženja zahvaljujoč visokokakovostnim in naravnim sestavinam z izjemnim zaščitnim učinkom in patentirani učinkovini iz mikroalg – Spiralin®. Znova se vzpostavi ravnovesje pregradne funkcije kože, ki je pri problematični koži in nohtih porušena. Mikroalge iz rodu spirulina se uvrščajo med najstarejše organizme na Zemlji. Obstajajo že približno 3,6 milijarde let. Virusi, bakterije in glive so naravni sovražniki, proti katerim so te mikroalge razvile preproste, a izjemno učinkovite obrambne mehanizme, ki so bili ključni za njihovo preživetje. Na primer posebni polisaharidi preprečujejo vdor virusov v zdrave celice.1)Dvojni učinek daje izjemne rezultate, če imate kožo, nagnjeno k nastanku bradavic in herpesa, suho, luskasto kožo in stopala ali težave z nohti. Sami se prepričajte o edinstvenih prednostih izdelka!

Tisoče zadovoljnih uporabnikov in strokovnjakov dermatologov je pripomoglo, da je Spirularin® prejel naziv izdelek  leta 2013.2)

Spirularin® … deluje, naravno!

Košarica0
Ni izdelkov v košarici!
Nadaljuj z nakupovanjem
0