Košarica

 

0

 
 

SKINCARE repair care

SKINCARE repair care

20.11.2018

Linija skinicer® REPAIR CARE je bila oblikovana posebej za problematično kožo obraza in vratu. Njena izjemna učinkovitost in širok spekter terapevtskega delovanja slonita na patentiranem aktivnem izvlečku iz mikroalge, učinkovini Spiralin®, ki jo odlikujejo naravne protibakterijske in protivirusne lastnosti in sposobnost obnavljanja celic1) 2). V kombinaciji z visokokakovostnimi negovalnimi rastlinskimi učinkovinami in naravnimi olji je mogoče z uporabo izdelkov za posebno nego doseči izjemne rezultate pri različnih težavah s kožo. Klinični razvoj linije negovalnih izdelkov za problematično kožo je potekal pod nadzorom prof. Kristiana Reicha iz nemškega zdravstvenega centra Dermatologikum Hamburg. Rezultati so izjemni, ker izdelki skinicer® ... delujejo, naravno!

 

Za mastno kožo se kot osnovna nega priporoča uporaba čistilnega gela skinicer® REPAIR CLEANSER in seruma skinicer® REPAIR SERUM. Za suho in mešano kožo se kot osnovna nega priporoča uporaba čistilnega gela skinicer® REPAIR CLEANSER in kreme skinicer® REPAIR CREAM. Za najboljše rezultate pa lahko obe osnovni negi nadomestite z uporabo maske skinicer® REPAIR MASK na osnovi aktivnih snovi, ki spodbujajo obnavljanje kože.

 

V raziskave, v kateri je sodelovalo 20 oseb z nevrodermitisom s še posebej občutljivo kožo, ki so bile del podporne skupine za obolele z nevrodermitisom, je po enomesečni uporabi negovalnih izdelkov za problematično kožo skinicer® 15 uporabnikov izdelke ocenilo kot boljše od tistih, ki so jih uporabljali prej, pet oseb pa je izdelke skinicer® ocenilo kot enako dobre.3)

 

Leta 2014 je nemška revija Ästhetische Dermatologie liniji negovalnih izdelkov skinicer® REPAIR CARE podelila naziv izdelek leta 2014.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.