Košarica

 

0

 
 

SEMINAR: ELEGANTNA PRODAJA V SALONU

SEMINAR: ELEGANTNA PRODAJA V SALONU

29.03.2018

Od leta 1999 smo generalni zastopnik na slovenskem trgu za vodilno znamko na področju naravne nege nohtov, rok in nog Jessica. Proizvodi Jessica so prilagojeni različnim potrebam in izzivom, povezanimi s poškodovanimi nohi (krhki, razcepljeni, poškodovani, uničeni zaradi dolgotrajne uporabe umetnih nohtov..) ter negi rok. Blagovna znamka Jessica je ob razvoju izdelkov ustvarila sistem storkovnega izobraževanja, tako da je pristop k profesionalni negi nohtov postal revolucionaren. 

V Sloveniji izvajajo profesionalno nego rok in nohtov Jessica v več kot 150 lepotnih salonih, ki so po večstopenjskem šolanju kadrov pridobili diplomo.

Za koga?

Za naše poslovne partnerje, lepotne storkovnjake, kozmetičarke, manikerke in študente organiziramo dodatno storkovno znanje o prodaji v kozmetičnem salonu. Prepričani smo, da so zadovoljne in redne stranke salona želja profesionalnih lepotnih storkovnjakov. 


Pomoč

Kot generalni uvoznik in vzpodbudni poslovi partner za naše stranke čutimo odgovornost, da vam pomagamo pri implemetnaciji nevsiljive prodaje v salonu, saj je ključna za vaš uspeh v lepotnem podjetju. 


Zakaj je to pomembno?

Na ta način omogočite vašim strankam celostno obravnavo na poti do zdravih ter lepih rok in nohtov. Z uporabo ustrezne linije proizvodov in nege za domačo rabo, produkti Jessica zagotavljajo zdrave nohte, roke in  noge vsaki uporabnici oz. uporabniku.

Znano je, da z vašim dodatnim izobraževanjem poglabljate zaupanje strank v vašo strokovnost. Drži?


Vaše koristi od udeležbe na seminarju:

  • zagotovite si korak pred konkurenco (ta seminar se izvaja v Sloveniji prvič!!);
  • povečajte zadovoljstvo strank;
  • osvežite vašo strokovnost;
  • seznanite se s trendi manikure;
  • naučite se tehnike nevsiljive prodaje z aktivnim poslušanjem (kar je uporabno tudi pri vaših drugih kozmetičnih storitvah!!);
  • uporaba socialnih omrežij za vašo ponudbo in na kaj morate biti pozorni;
  • prejmete potrdilo o udeležbi.


Kdaj:
 18. april 2018

Čas: od 9. do 13. ure

Kje: Maribor, hotel Habakuk

Kotizacije: 99 € z vključenim ddv.


Za dodatnega udeleženca/ko iz istega podjetja dobite 10 % popust.

Za več informacij si oglejte spodnjo priponko.


Prijavite se do 16. aprila 2018.
 

Dokumenti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.