Košarica

 

0

 
 

3TO - sponke za vraščene nohte

3TO - sponke za vraščene nohte

24.07.2014

O razvoju Orthonyxie (tehnike) sponk

Pojem Orthonyxie ki ga je vpeljal škotski zobotehnik Ross Fraser iz mesta Dunde, se uporablja za korekcijo vraščenega nohta s pomočjo kromirane jeklene sponke, ki je on izdelal po odtisu in modelu iz gipsa. Ime je speljal iz grških besed „orthos=naravnost, pravo in onyx=noht. To je bilo leta 1964. Iz te enodelne sponke iz žice se je koncem osemdesetih let razvila nova enostavnejša terapija s pomočjo tridelne žične sponke, ki so jo takrat poimenovali VHO-Osthold-sponka. Ta sponka je nadomestilo za potrebne operativne kirurške posege kot so: Keilexzision, Emmert-Plastik, vlečenje nohta-odstranitev nohta.

Danes ponujamo sponko družbe 3TO GmbH pod imenom 3TO-Sponka.

Ime je izpeljano iz „3-Teilige Orthonyxie-Spange" kar pomeni tridelna Orthonyxie sponka.

Cilj zdravljenja z 3TO-terapijo

Z 3TO terapijo se da vzpostaviti, ponovno naravno rast nohtov.

Z dvigom vraščenega nohta lahko s sponko 3TO takoj ublažimo bolečine in dosežemo spontano izboljšanje splošnega počutja pacienta.

Šolanje za to vrsto sponke traja 1 dan (ponavadi je to sobota). Za detalne informacije pokličite +386 40 217 741 Ga. Slavica Bizjan

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.