QUENCH – kolagenska gel maska UP-930

QUENCH / kolagenska gel maska/

23,77 

Ni na zalogi

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Opis izdelka: Mešanica anti-aging botaničnega kompleksa, pantheola, aloe in morskega kalogena vlažijo, blažijo in ščitijo kožo. Uporaba: radodarno nanesite Quench Revitalizing Collagen Gel Masque na roke zgoraj in spodaj. Za 3-5 minut se relaksirajte da se maska vpije v kožo. Odstranite ostanke maske z vročo mokro brisačo. Pomembno: ne uporabljajte tega izdelka, če imajo vaši nohti zdravstvena motnje, glivice ali vnetje če kjer koli opazite znake iritacije, prenehajte z uporabo preparata in konzultirajte vašega zdravnika. Nikoli ne shranjujte izdelka v posebno toplih prostorih in ga zaščitite pred direktnim vplivom sončnih žarkov. Izdelek hranite na sobni temperaturi.

  Dodatne informacije

  Arrow right
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0