IONTO-UNIVERSAL A1 LEŽAJ

IO-8500-osnovni model. Teža ležišča je 60 kg, maksimalna obremenitev je 150 kg, maksimalna višina je 85 cm, dimenzije ležišča D-190, V-76 in Š-51 cm. Polautomatski.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  Dobavni rok je 30 dni. Izdelano v Nemčiji. Slika je simbolična. V ceno niso vračunani stroški prevoza Nemčija-Ljubljana. Cena po dogovoru

  Dodatne informacije

  Arrow right
  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0