KABINET 800

Cena po dogovoru.

  Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: bizjan.co@t-2.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Bizjan & Co. d. o. o. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  Contact icon
  Imate vprašanje? Stopite v stik z nami!
  * kakovostno in robustno ohišje * trpežno, zaobljen ABS rob * belo prevlečen, enostaven za čiščenje * 4 police z izhodom kabla na zadnji steni * gladko delujoče vodilo predala z neprekinjenim ročajem * pokrito držalo povečevalnega stekla * stabilna kolesa z 2 parkirnima zavorama spredaj * omarica je dobavljena v celoti sestavljena   Dimenzije: V 78,0 x Š 77,2 cm x D 40,0 cm

  Dodatne informacije

  Arrow right

  Kompaktna omarica SÜDA je na voljo v treh različnih širinah (40 cm, 60 cm in 80 cm)

  kompakten – robusten – poceni

  Košarica0
  Ni izdelkov v košarici!
  Nadaljuj z nakupovanjem
  0